Olej z lískových oříšků

Olej z lískových oříšků se hojně používá v kosmetice. Pokožka je po použití tohoto oleje hebká a jemná na dotek. Organický olej se lisuje z orestovaných lískových oříšků a pomáhá omezit nežádoucí zápach některých složek v našich produktech, protože ne všechny vůně naší přírody jsou pro náš čich tak voňavé, jako je například vůně růží. Užívá se také jako ochranný masážní olej.

Původ:přírodní
Účinek:vyživuje suchou a citlivou pokožku
Využití:kosmetika, potraviny

Obsažen v: